Personeel Schilder van den Bout

Schildersbedrijf in Gorinchem

✔ Grote én kleine projecten
✔ Bespaart u tijd en ergernis
✔ Ook voor volledig onderhoud

Als ervaren schilder in Gorinchem hebben wij een goede naam opgebouwd. Van Den Bout is al 90 jaar een bekende naam in de regio Sliedrecht, Gorinchem en Hardinxveld. G. van den Bout richtte het bedrijf op in 1927 en sinds die tijd is ons bedrijf gevestigd aan de Rivierdijk in Hardinxveld. De zonen van G. van den Bout leerden ook al snel het schildersvak en namen het bedrijf uiteindelijk over. Inmiddels is al de vierde generatie in het bedrijf actief. Diensten die wij leveren zijn binnen- en buitenschilderwerk, glasservice, behangen, spuitwerk en onderhoudsplannen.

Erkend schildersbedrijf in Gorinchem

Als erkend schildersbedrijf in Gorinchem leveren wij maatwerk en kwaliteit voor elke klant. Voor de service en kwaliteit die wij leveren hebben wij diverse certificeringen. Denk hierbij aan een VCA-certificering en een erkenning van OnderhoudNL Garantiebedrijf. Het laatste kwaliteitsmerk inspecteert ons werk onaangekondigd op service en vakmanschap. Wij leveren vakwerk aan zowel particulieren als bedrijven. Als erkend schildersbedrijf in Gorinchem werken wij met de beste mensen en materialen. Vraag een offerte aan of neem gerust contact op met ons.

Schildersbedrijf Gorinchem voor al uw onderhoudsdiensten

Als schildersbedrijf in Gorinchem leveren wij nog andere diensten voor de onderhoud van uw woning. U kunt onze ervaren schilder uit Gorinchem ook inschakelen voor onderhoudsplannen. Hiervoor werken wij samen met GlansGarant. Het beste is om uw woning om de 5 tot 7 jaar te laten schilderen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw huis altijd strak in de verf zit. Hierdoor is uw woning altijd beschermd tegen het wisselvallige en regenachtige weer in Nederland. Wist u dat een goed onderhouden woning zelfs de waarde ervan verhoogt? Bovendien ziet u ook verschil met het schilderwerk wat u eventueel zelf doet.

Zoekt u een ervaren schilder uit Gorinchem of omgeving? Bel of mail ons of vraag een offerte

Kies het beste voor uw woning en schakel een erkend schildersbedrijf uit Gorinchem in. Wij helpen u met binnen- en buitenschilderwerk, glas zetten, behang aanbrengen en spuitwerk. Uiteraard kunt u ons inschakelen voor meerdere diensten in één project. Vraag een offerte aan of maak een afspraak met onze ervaren schilder uit Gorinchem. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0184-612909. Of stuur een mail naar info@schildersbedrijfvandenbout.nl.

Home » Schildersbedrijf Gorinchem

Zoekt u een goede schilder? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!Visualisatie Binnenschilder Gorinchem