Personeel Schilder van den Bout

Binnenschilder in Sliedrecht

✔ Grote én kleine projecten
✔ Bespaart u tijd en ergernis
✔ Ook voor volledig onderhoud

Onze binnenschilders uit Sliedrecht zijn echte vakmannen en hebben alle kennis en vaardigheden in huis om uw schilderwerk tot in de puntjes te verzorgen. Bij het team van Schilderbedrijf Van den Bout is uw woning in goede handen. Wij verzorgen al het werk op schildersgebied voor u. Wij komen bij u kijken in de woning, adviseren u over de juiste kleur en verfsoort en wij geven u gelijk een indicatie over hoe lang de klus duurt. Gaat u graag eerst in gesprek met een professionele schilder? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Kies voor een professionele binnenschilder uit Sliedrecht

Veel woningbezitters denken een schilderklusje wel zo even te klaren, maar niets is minder waar. U ziet zeker verschil of het werk door een doe-het-zelver is gedaan of door een professionele binnenschilder uit Sliedrecht. Een professional gaat systematisch te werk met de hoeken en de randen. De posten en plinten worden strak afgeplakt. Uiteraard hebben wij al alle spullen die nodig zijn voor een schilderklus. Als u dit zelf moet aanschaffen loopt dit aardig in de papieren. Staan er nog meubelen in de woning? Ook deze dekken we goed af. Na afloop ruimen we de locatie weer netjes op. Zo heeft u verder nergens omkijken naar.

Binnenschilder uit Sliedrecht voor al uw onderhoudsdiensten – vraag een offerte aan of neem contact op

Schilderbedrijf Van Den Bout is er voor al uw schilderklussen. Dankzij ons 90-jarig bestaan hebben wij als binnenschilder in Sliedrecht een goede naam opgebouwd.  Het schildersbedrijf is opgericht in 1927 door G. van den Bout en is sinds die tijd gevestigd aan de Rivierdijk in Hardinxveld. Daarnaast doen we nog veel meer voor onze klanten. Denk hierbij aan buitenschilderwerk, latex spuiten, behangen en glaswerk. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel naar ons kantoor op 0184-612909. Mailen kan ook naar info@schildervandenbout.nl.

Home » Binnenschilder Sliedrecht

Zoekt u een goede schilder? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!Visualisatie Binnenschilder Gorinchem