Personeel Schilder van den Bout

Schildersbedrijf in Sliedrecht

✔ Grote én kleine projecten
✔ Bespaart u tijd en ergernis
✔ Ook voor volledig onderhoud

Wij zijn het bekendste schildersbedrijf uit de omgeving van Sliedrecht. Tijdens ons 90-jarig bestaan hebben wij een goede naam opgebouwd. Het bedrijf werd in 1927 opgericht door G. van den Bout. Zijn zoons leerden al snel het schildersvak van hem en namen vervolgens het bedrijf over. Dat is nog altijd gevestigd aan de Rivierdijk in Hardinxveld. In de loop van de jaren boden wij ook andere diensten aan voor de onderhoud van woningen. Wij helpen klanten met spuitwerk, glasservice en behangen. Wij hebben een VCA-erkenning en een label van OnderhoudNL Garantiebedrijf. Hieraan herkent u de kwaliteit die wij al jaren leveren als schilderbedrijf in Sliedrecht.

Erkend schildersbedrijf Sliedrecht

Schilderen, behangen en glas zetten is onze specialiteit en kernkwaliteit. Om de kwaliteit te waarborgen zijn we OnderhoudNL Garantiebedrijf. Dit kwaliteitsmerk inspecteert onder andere onaangekondigd ons werk op kwaliteit. Daarnaast krijgt u door dit keurmerk garantie op ons werk en kunt u bij problemen terecht bij de geschillencommissie consumentenzaken. Schilder van den Bout is ook VCA-gecertificeerd. Veiligheid voor onze medewerkers en klanten is gewaarborgd. Eerlijk open advies en kwaliteit leveren. Dat is waar wij bij van Schildersbedrijf van den Bout voor staan. Bij ons krijgt u een goed advies over onze mogelijkheden en de verwachte kosten van de werkzaamheden.

Ervaren schilder uit Sliedrecht helpt u van A tot Z

Wij tillen uw woning naar een hoger niveau door volledige onderhoudsplannen. Ook daar staat ons schildersbedrijf in Sliedrecht om bekend. Hiervoor werken wij samen met GlansGarant. Met deze meerjarige onderhoudsplannen blijft elke woning in topconditie, zonder al teveel uit te geven. Uw woning blijft mooi en behoudt ook zo zijn waarde. Een goed onderhouden woning is ook aantrekkelijker voor de verkoop.

Neem contact op met een ervaren schilder uit Sliedrecht

Met ons 90-jarig bestaan kunt u ons wel de meest ervaren schilder uit Sliedrecht noemen. Laat door onze vakmannen uw woning verfraaien door bijvoorbeeld schilderwerk, glasservice, behangen of groot onderhoud. Wilt u hierover meer weten? Vraag een offerte aan of neem contact op met ons kantoor. U kunt bellen op het telefoonnummer 0184-612909. Of stuur een mail naar info@schildersbedrijfvandenbout.nl.

Home » Schildersbedrijf Sliedrecht

Zoekt u een goede schilder? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!Visualisatie Binnenschilder Gorinchem