Personeel Schilder van den Bout

Meubels spuiten in Sliedrecht

✔ Grote én kleine projecten
✔ Bespaart u tijd en ergernis
✔ Ook voor volledig onderhoud

Kunnen uw oude meubels wel een nieuwe look gebruiken? Professioneel schilderwerk leent zich hier uitstekend voor. Dankzij de frisse laklaag gaan uw erfstukken weer veel langer mee. Sommige meubels hebben zelfs een sentimentele waarde. Vooral de stukken die al lang in de familie zijn, houdt u het liefste mooi. Beschadigingen, krassen en vlekken zijn dan zonde. Bescherm de antieke meubelen en laat uw meubels spuiten door een professionele schilder uit Sliedrecht. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Meubels laten spuiten in Sliedrecht door een echte vakschilder

Bent u akkoord met de offerte? Dan gaat het feest voor u echt beginnen. Wij gaan aan de slag met uw mooie houten meubels. Hiervoor gebruiken wij lak van de beste kwaliteit. De meubels zijn daardoor bestendig tegen regelmatig gebruik en verkleuren ook niet meer. Wij hebben een eigen spuitcabine in onze werkplaats. Indien gewenst halen we de meubels op en brengen we het ook weer bij u thuis. Verder hoeft u niks te doen. Naast dat u bij ons de mogelijkheid heeft om uw meubels te laten spuiten in Sliedrecht, kunt u ook complete vloeren bij ons laten spuiten. Wij maken uw huis weer als nieuw!

Meubels laten spuiten door een schilder uit Sliedrecht – vraag een offerte aan voor benodigde diensten

Laat uw meubels spuiten in Sliedrecht, Gorinchem of Hardinxveld. Vanwege ons 90-jarig bestaan zijn wij een bekende naam in de regio. Veel van onze klanten komen weer terug nadat ze 10 jaar geleden door ons hun huis hebben laten schilderen. Dat komt omdat wij met de klant meedenken, eerlijk advies geven en altijd netjes werken. Naast het spuiten van meubels helpen we onze klanten met binnen- en buitenschilderwerk, glasservice, behangen, spuitwerk en volledige onderhoudsplannen. Vraag een offerte aan of neem contact op met ons kantoor. U kunt ons bereiken op het nummer 0184-612909. Mailen kan ook via info@schildersbedrijfvandenbout.nl.

Home » Meubels spuiten Sliedrecht

Zoekt u een goede schilder? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!Spuitwerk