Personeel Schilder van den Bout

Ervaren schilder in Hardinxveld

✔ Grote én kleine projecten
✔ Bespaart u tijd en ergernis
✔ Ook voor volledig onderhoud

Zoekt u een ervaren schilder in Hardinxveld, Sliedrecht of Gorinchem? Dan komt u zeker uit bij Schilderbedrijf Van Den Bout. Dankzij ons 90-jarig bestaan hebben wij een bekende naam in de regio. Het schilderbedrijf is opgericht in 1927 door G. van den Bout, die het bedrijf in die tijd begon aan de Rivierdijk in Hardinxveld. Zijn zoons leerden het schildersvak en namen het bedrijf snel over. Inmiddels is de vierde generatie in het bedrijf. Inmiddels is ons bedrijf erkend met enkele kwaliteitslabels. Wij zijn VCA-gecertificeerd en hebben een label van Onderhoud NL Garantiebedrijf. Laatste kwaliteitsmerk inspecteert ons werk onaangekondigd.

Ervaren schilder voor al uw binnen- en buitenschilderwerk

Als ervaren schilder in Hardinxveld helpen wij u met groot onderhoud in en rondom uw woning. Wij verzorgen het schilderwerk binnen, zoals de muren, plafonds, vloeren, keukens, kozijnen en posten. Wij zijn handig met zowel de grote oppervlakken als de kleine hoekjes en randen. De verf komt overal even strak op te zitten. Het buitenschilderwerk is vaak nog lastiger en intensiever, maar ook dat kunnen onze professionele schilders goed. Op secure wijze gaan werken wij aan de gevels, muren, posten, kozijnen, schuttingen en schuren rondom uw woning. Zo maken wij uw woning weer tiptop in orde.

Ervaren schilder in Hardinxveld voor diverse onderhoudsklussen – neem vandaag nog contact op

Als eerste kijken wij naar de klus en wat er moet gebeuren. Wij doen het voorwerk, zoals het plaatsen van een steiger. Na het schilderen ruimen we de plek netjes op. Daarna is er nog ruimte voor gratis reparaties. U kunt ook voor een onderhoudsplan kiezen. Op basis van onze bevindingen maken wij een eerlijke prijsopgave. Als ervaren schilder in Hardinxveld zien wij snel wat er gedaan kan worden. Neem vandaag nog contact met ons op nog via het nummer 0184-612909. Of stuur een mail naar info@schildersbedrijfvandenbout.nl.

Home » Ervaren schilder Hardinxveld

Zoekt u een goede schilder? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!Visualisatie Binnenschilder Gorinchem