Personeel Schilder van den Bout

Keukens spuiten in Gorinchem

✔ Grote én kleine projecten
✔ Bespaart u tijd en ergernis
✔ Ook voor volledig onderhoud

Zoekt u iemand die keukens kan spuiten voor uw woning in Gorinchem, Sliedrecht of Hardinxveld? Schilderbedrijf Van Den Bout helpt u graag met deze klus. Het is zeker een vak apart en er zijn veel mogelijkheden om uw keuken mee te laten spuiten. Wij spuiten onderdelen van een keuken, zoals de kastjes, deurtjes en ladefronts. Ook de vaste delen van uw keuken voorzien wij van een nieuwe laklaag. Dit kan in elke kleur die u wenst. Verder kunt u kiezen uit matlak, zijdeglans of hoogglans lak. Als het nodig is, doen wij ook de montage en transport voor u.

Keuken schilderen of keuken spuiten: wat is het verschil?

Het lijkt natuurlijk vrij makkelijk om zelf aan de slag te gaan met een potje verf en een roller. De meeste mensen denken geld te besparen door geen professional in te huren. Toch heeft het veel voordelen om uw keukens te laten spuiten door onze professionals uit Gorinchem:

  • Gebruik van materialen: onze componentenlak is harder, duurzamer en beter bestand tegen krassen dan de lak die u bij de bouwmarkt koopt. Denk hierbij aan autolak. Deze lak wordt ook aangebracht met speciale apparatuur en moet tegen veelvuldig gebruik kunnen.
  • Door het laten spuiten is de laklaag veel gladder en u ziet geen strepen. Omdat wij de keuken spuiten in een speciale cabine, komt er ook geen stof op de keuken terecht terwijl we werken.
  • U hoeft verder nergens over na te denken: wij hebben al de juiste materialen. Omdat we dit vaak doen voor onze klanten, is keukens spuiten in Gorinchem routine voor ons.
  • Zijn er toch nog kleine oneffenheden? Kleine reparaties zijn gratis en horen bij onze service.

Keukens laten spuiten in Gorinchem, Sliedrecht of Hardinxveld – neem contact op of vraag een offerte aan

Zoekt u een professional die keukens kan spuiten in Gorinchem, Sliedrecht of Hardinxveld? Wij helpen u hier graag bij. Vraag nu een offerte aan via onze site en stuur foto’s mee van de keuken die u wilt laten behandelen. Uiteraard is het ook mogelijk om een schilder bij u langs te laten komen voor een adviesgesprek. Neem contact op met het kantoor van Schildersbedrijf Van Den Bout via 0184-612909. Of stuur een mail naar info@schildersbedrijfvandenbout.nl.

Home » Keukens spuiten Gorinchem

Zoekt u een goede schilder? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!Spuitwerk