Behanger in Sliedrecht

Schilder van de Bout is natuurlijk niet alleen schilder, ook behangen en glas zetten is onze specialiteit. Bij ons behangbedrijf uit Sliedrecht vindt u alle soorten behang zoals: fotobehang, vinylbehang, papierbehang, vliesbehang en glasweefselbehang. Als professionele behangbedrijf uit Sliedrecht weten wij precies hoe om te gaan met alle typen behang. Wij zien dat doe-het-zelvers fouten maken met de hoeveelheid lijm, de afwerking van de hoekjes of de aansluiting van het patroon. Elke structuur vraagt ook weer om een andere behandeling. Onze ervaren specialisten draaien hier hun hand niet voor om. Vraag een offerte aan of bel ons voor een prijsopgave voor een behanger in Sliedrecht.

Behangbedrijf in Sliedrecht – kies voor de echte expert

Voor een nieuwe wandafwerking in uw woning is er een ruime keuze aan kwaliteitsproducten. U kunt diverse behang stalenboeken mee naar huis nemen zodat u rustig thuis een keuze kan maken. De wandafwerking van uw keuze wordt door ons op een professionele manier aangebracht door onze behangers. Dit geldt niet alleen voor behangen. Daarnaast verzorgen we voor onze klanten ook schilderwerk, glasservice en spuitwerk. We verzorgen voor onze klanten dus ook complete projecten voor onderhoud en renovatie. Als behanger uit Sliedrecht helpen we u graag van A tot Z.

Behangbedrijf in Sliedrecht met 90 jaar ervaring – neem nu vrijblijvend contact op

Van den Bout is een schildersbedrijf met 90 jaar ervaring in schilderen, spuitwerk en glas zetten. Daarnaast werken we ook als behanger in de buurt van Sliedrecht. Het schildersbedrijf is opgericht in 1927 door G. van den Bout en is sinds die tijd gevestigd aan de Rivierdijk. De zonen van G. van den Bout leerden ook al snel het schildersvak en hebben het bedrijf overgenomen, intussen is al de vierde generatie actief binnen het bedrijf. U kiest bij ons voor vakwerk. Elk onderhoudsplan voeren wij graag met passie uit. Vraag eens een offerte aan of bel voor een prijsindicatie. Ons telefoonnummer is 0184-612909 of mail naar info@schildervandenbout.nl.

Zoekt u een goede behanger? Neem dan een kijkje op onze projecten-pagina of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Projecten
Offerte aanvragen

Behanger Gorinchem